CONCLUSIONS

El nostre objectiu amb aquest projecte era poder comparar com ha evolucionat l’ús de la tecnologia des de l’època dels nostres avis, els nostres pares, i finalment la nostra; com es vivia anteriorment, i com la tecnologia ha afectat l’estil de vida (és a dir: com al revolució industrial ha afectat les generacions fins ara). Els resultats de la nostra investigació reflecteixen la hipòtesi inicial. Com vam teoritzar, una de les grans diferències entre les generacions és l’educació i els mètodes d’ensenyança- no només era molt estricte i clàssic, però molts la deixaven i començaven a treballar de més joves. Per exemple, en Miquel Terricabras (avi) va deixar l’escola als catorze i va començar a treballar a la forja als quinze. La Magda Godayol (àvia), tot i que va continuar estudiant, va començar a treballar en un despatx als quinze també.

Quant al transport i la globalització, molts dels entrevistats com a molt feien servir transport públic, com ara el tren i els autobusos, per viatjar dins del país. Això ha canviat respecte les generacions més joves, ja que la gran majoria han viatjat fora del seu propi país, ja sigui amb avió o vaixell. Cada entrevistat, també, ha fet referència a l’internet, els mòbils o les xarxes socials quan descrivien un aspecte tecnològic que els hi ha canviat la vida. 

Per part nostre creiem que aquest treball ha estat força entretingut, ja que poder fer entrevistes als nostres familiars, i conèixer més sobre la seva vida ens ha apropat més a ells i ens ha donat una idea general de com eren les seves vides. També ha estat fascinant la recerca de recursos que hem utilitzat per enriquir el nostre treball; ens ha agradat saber més sobre la història dels nostres pobles.

En aquesta web treballem amb cookies per millorar la vostra experiència. Acceptes aquest ús?    Más información
Privacidad