ENTREVISTA FILLS

ENTREVISTA ELSA DINARÈS

[Data de naixement: 17 de novembre del 2005]

“Ara tot és tecnològic, mòbil, tele, forn, rentadora… Els fem servir el dia a dia, ja que estem envoltats de la tecnologia.”

– Elsa Dinarès
Iphone, applewatch i airpods (2020)

TRANSCRIPCIÓ:

  1. Anaves a l’escola? Si és que sí, com era (mestres, càstigs, idioma, mètodes d’ensenyança…)?  Si vaig a l’escola, jo crec que tot ha canviat molt, una de les coses que ha canviat són els mestres, pel que m’han explicat abans eren molt més estrictes a l’hora de càstigs… Ara el que bé ha ser els càstigs, és posar incidència, abans et posaven de cara la paret els pagaven… Una altra cosa també molt diferent és l’idioma, crec que abans no tenies tanta oportunitat d’estudiar un idioma estranger. Una cosa que també ha canviat molt és el mètode d’ensenyança, crec que abans era estudiar molt des d’un llibre, ara per aprendre fem diferents treballs, presentacions…
  2. Què creus que ha canviat en l’educació des de la teva joventut? Des de que era petita no ha canviat gaire, ja que tampoc han passat tants anys 
  3. Fins a quina edat vas anar a l’escola?  Encara vaig a l’escola 
  4. A quina edat vas començar a treballar? De què?  No treballo 
  5. De què treballaven els teus companys? La meva mare és comptable d’una empresa i el meu pare és camioner
  6. Trobes una diferència molt gran entre les modes de la teva joventut vers les de l’actualitat? No, crec que no tot torna. 
  7. Quants objectes tecnològics tenies a casa? Quins? Els feies servir amb regularitat? Ara tot és tecnològic, mòbil, tele, forn, rentadora… Els fem servir el dia a dia, ja que estem envoltats de la tecnologia.
  8. Podries nombrar alguns objectes que avui en dia són imprescindibles però no existien llavors? Com creus que t’han canviat la vida? El mòbil ha canviat molt la vida. Ja que a l’hora d’enviar missatges és molt ràpid, i si vols anar amb els teus amics es pot fer amb segons.
  9. Què acostumaves a fer en el teu temps d’oci? Jo acostumo a pintar, anar a patinar, fer teatre…
  10. Com eren els vehicles de transport que feies servir? En disponies d’algun propi a casa teva? Jo crec que ha canviat molt tot és molt més modern. En disposo de dos a casa, són dels meus pares.

Author

sandra.lacruz@institutdegurb.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENTREVISTA AMY SERRES

març 20, 2021

En aquesta web treballem amb cookies per millorar la vostra experiència. Acceptes aquest ús?    Más información
Privacidad